Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

View: Collega ID

Waarom werk ik bij Verstegen?

Bij Verstegen in Dordrecht maak ik onderdeel uit van een enthousiast team van ongeveer twaalf fiscalisten. We zijn fiscaal allemaal allround-adviseur, maar iedereen heeft ook zijn eigen aandachtsgebieden. Zo kan ik met specifieke vraagstukken bij mijn collega’s terecht en ontstaat er een leuke dynamiek. Hetzelfde team zorgt er ook voor dat ik mij goed kan blijven ontwikkelen. Verstegen heeft veel mooie en interessante klanten en biedt mij genoeg kansen om steeds beter te worden in mijn vak. Ben jij ook op zoek naar een uitdagende baan en leuke collega’s? Neem dan vooral contact op zodat we een keer kunnen kennismaken.

Gerrit-Jan Sikkema
Belastingadviseur
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey