Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Verstegen opent nieuwe vestiging in Nieuwegein

Verstegen accountants en adviseurs is niet alleen gevestigd in Dordrecht, Assen en Hoofddorp, maar sinds kort ook in Nieuwegein. We spreken opdrachtleider Adriaan Simons over deze nieuwe locatie, zijn loopbaan en huidige werkzaamheden bij Verstegen.
Adriaan vertelt trots dat de nieuwe vestiging eraan bijdraagt dat opdrachtgevers optimaal worden bediend. Op deze manier staat Verstegen nog dichter bij haar klanten. Het pand is goed ingericht met verschillende werkplekken, stilteruimtes en een centrale vergaderruimte. “Het is een mooi kantoor dat ook nog eens centraal in Nederland is gelegen. Hierdoor kan het niet alleen gebruikt worden door collega’s die hier een vaste standplaats hebben, maar ook door collega’s van andere vestigingen, bijvoorbeeld om te werken tussen twee afspraken buiten de deur.”

Carrièreperspectief

Al ruim tien jaar werkt Adriaan met veel plezier voor Verstegen. Hij vertelt over zijn carrière. “Ik ben begonnen als assistent-accountant en heb vervolgens mijn opleiding tot registeraccountant aan de Nyenrode Business Universiteit succesvol afgerond. Hoewel het pittig was, is de combinatie theorie en praktijk mij in deze periode goed bevallen. Dit kwam ook door de goede begeleiding van Verstegen. Zo heb ik destijds extra ruimte binnen mijn planning gekregen om mijn scriptie af te ronden. Inmiddels ben ik werkzaam als opdrachtleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een goed verloop van de controleopdracht en de verbindende schakel tussen de klant, het team en de eindverantwoordelijk accountant.” Volgens Adriaan biedt Verstegen uitstekende carrièreperspectieven. “Je werkt in compacte teams met korte lijnen en kunt snel stappen zetten wanneer je bepaalde werkzaamheden beheerst. Zonder vast te zitten aan formele ervaringsjaren die veelal bij andere kantoren voor bepaalde werkzaamheden staan.“

Vakinhoudelijke uitdagingen

Naast goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt Verstegen accountants ook sterk vakinhoudelijke uitdagingen. “Ik werk voor verschillende klanten in de zorgsector, waaronder Care-, Cure- en GGZ-organisaties en organisaties die actief zijn in het sociaal werk. Het is een dynamische sector met maatschappelijke betekenis en voortdurende veranderende wet- en regelgeving. In de afgelopen tien jaar is geen enkel jaar hetzelfde geweest. Daarnaast bedienen we ook andere typen klanten binnen de publieke sector, zoals gemeenten en woningcorporaties en hebben we een mooie klantenportefeuille in het MKB. Verstegen biedt nu ook in de regio Utrecht mooie kansen en uitdagingen,” zegt Adriaan tot besluit.

 

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey