Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Gosse Hoekstra – Senior belastingadviseur

Waarom werken bij Verstegen?

Ik ben een aantal jaren geleden benaderd om de overstap naar Verstegen te maken. Omdat Verstegen een platte en relatief kleine organisatie is, kreeg ik direct al veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Voor mij is van belang dat Verstegen een groot aantal cliënten in de zorg- en welzijnssector heeft, met de ambitie om ook in deze sector groter te worden. Door mij als fiscalist in te zetten voor deze organisaties kan ik indirect namelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij. Waar ik kort na mijn overstap zowel voor de cliënten in onze profit als not-for-profitpraktijk werkzaam was, zijn we nu zo in aantallen cliënten en medewerkers gegroeid, dat ik mij vrijwel volledig richt op laatstgenoemde praktijk.
De omvang en diversiteit van onze klantenkring maakt dat geen dag hetzelfde is. Veel cliënten verwachten ook een multidisciplinaire aanpak van hun vraagstukken zodat we met grote regelmaat samen met andere disciplines optrekken, zowel binnen als buiten het kantoor.
Omdat onze cliënten door heel Nederland verspreid zitten, heb ik met vrijwel iedere belastingeenheid in het land al contact gehad, waardoor we een goed beeld hebben van wat landelijk en wat meer lokaal beleid is.

Ten slotte worden we vanwege onze goede naam in de markt regelmatig gevraagd als spreker/opleider. Ik vind het leuk om onze organisatie ook op deze manier te vertegenwoordigen en het geeft mij veel voldoening om kennis te kunnen delen.

Gosse Hoekstra
Senior belastingadviseur
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey