Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Inspirerende ontmoetingen op stage-evenement Hogeschool Rotterdam

Half november organiseerde de Hogeschool Rotterdam een MKB-kantorendag voor tweedejaars Accountancy studenten. Deze dag is voor studenten een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een werkervaringsplek. Als full-service accountantskantoor met een omvangrijke en groeiende klantenkring binnen het MKB en de Publieke Sector, bieden wij ambitieuze studenten graag een stage- of afstudeerplek. Onze ervaren begeleiders vinden het een uitdaging om hen te enthousiasmeren voor het vak en hen de fijne kneepjes bij te brengen. Omdat we een wederzijdse, persoonlijke kennismaking belangrijk vinden, waren we met enkele medewerkers van Verstegen vertegenwoordigd op dit drukbezochte evenement. De vele enthousiaste studenten die we hebben gesproken, inspireren ons. We helpen een aantal van hen graag aan een bloeiende start van hun carrière.
Zo ook voormalig student, Hans Bouwsema. Hij begon als stagiair, werd werkstudent, studeerde succesvol af en heeft nu bij Verstegen een vaste baan als assistent-accountant. Geïnteresseerd in zijn persoonlijke verhaal? We publiceren dit volgende week. Houd onze Linkedin pagina in de gaten of volg ons. Check www.verstegenaccountants.nl voor meer informatie over wat Verstegen je te bieden heeft en onze actuele vacatures. Langskomen voor een kop koffie en een goed gesprek mag natuurlijk ook; bel voor een afspraak met Lynette van der Burg, tel.: 078-6481555.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave