Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

In de spotlights: Thierry Piets, assistent accountant

“Ik werk sinds enkele maanden bij Verstegen in Assen. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen! In deze relatief korte tijd heb ik zoveel geleerd, nieuwe contacten opgedaan en ben ik op allerlei plekken in het land geweest. Ik kom zelf uit de gezellige stad Groningen, waar ik de afgelopen jaren ook gestudeerd heb en deze zomer mijn master heb afgerond. Het studeren hoef ik overigens niet te missen, want de komende twee jaar volg ik één dag in de week nog de Executive Master of Accountancy, eveneens in Groningen. Voordat ik bij Verstegen aan de slag ging, had ik nog geen enkele praktijkervaring binnen de accountancy. Ik wist dus tot op zekere hoogte ook niet wat ik kon verwachten. Nu is het niet zo dat ik daarover piekerde, maar ik was wel erg benieuwd. Inmiddels weet ik het antwoord: het werken in de accountancy bevalt me hartstikke goed en de gezellige en behulpzame collega’s maken het helemaal af. Het is fijn om dat wat ik geleerd heb eindelijk in de praktijk te kunnen brengen. Tegelijkertijd wordt het studeren interessanter doordat ik de praktijkervaring erbij kan betrekken. Ik kan echt niets anders zeggen dan dat ik het enorm naar mijn zin heb en dat ik het andere accountancystudenten zeker aanraad om in gesprek te gaan met Verstegen om te praten over de mogelijkheden, voor nu en in de toekomst.”

Thierry Piets, assistent accountant

Ook studeren en werken bij Verstegen? Meer informatie? Direct een gesprek? Neem dan contact op met Lynette van der Burg, 078-6481555, lynette.van.der.Burg@verstegenaccountants.nl

 

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey