Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

In de spotlights: Selva Nagalingam, assistent accountant

“Ik ben nog maar een paar maanden in dienst bij Verstegen maar het voelt alsof ik hier al een stuk langer werk. Ik woon in Assen, op fietsafstand van het kantoor. Lekker dichtbij. Het team in Assen is relatief klein, waardoor je je directe collega’s snel leert kennen. Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen, opleiding accountancy. Gedurende mijn studie in het derde jaar, heb ik ervaring opgedaan binnen de controlepraktijk, maar niet in de zorgsector. Toen ik bij Verstegen juist wel in deze sector ging werken, vond ik dit in het begin nogal spannend. Er komen veel zorg gerelateerde termen en afkortingen op je af waar ik nooit eerder van had gehoord. Nu ik er een tijdje zit, gaat dit steeds beter en leer ik de sector stap voor stap beter kennen. En ik moet bekennen: ik ervaar de zorgsector als zeer prettig. De klanten zijn bereidwillig en ontvangen je met open armen. Dat maakt het werk leuk. Er zijn veel mogelijkheden bij Verstegen. Als student maar ook als startend of ervaren professional. De komende jaren wil ik mij verder ontwikkelen als professional. Dit betekent concreet dat ik dit jaar zal beginnen aan de pre-master opleiding aan Nyenrode. Ik zie dit als een prachtige kans die ik graag met beide handen aangrijp.”

Selva Nagalingam, assistent accountant

Ook werken en verder studeren bij Verstegen? Meer informatie? Direct een gesprek? Neem dan contact op met Lynette van der Burg, 078-6481555, lynette.van.der.Burg@verstegenaccountants.nl

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey