Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

In de spotlights: Haldun Simsek (30) aankomend opdrachtleider MKB

“Ik ben nu bijna een jaar in dienst bij Verstegen als (aankomend) opdrachtleider MKB. Vier dagen per week zet ik mij in voor onze klanten en één dag in de week besteed ik aan mijn postmaster accountancy aan de Erasmus Universiteit. Over zo’n 1,5 jaar hoop ik mezelf RA te kunnen noemen.
Ik vind het een ideale combinatie. Op deze manier heb ik naast werk en studie ook nog tijd voor mijn privéleven. Mijn verloofde en ik hebben pas een huis gekocht en ik mag graag voetballen en fitnessen.

Eerder werkte ik bij een groot, internationaal accountantskantoor. Een geweldige leerschool maar na een aantal jaren wilde ik iets anders en vooral minder tijd kwijtraken aan reizen en files. Op een dag reed ik letterlijk langs het kantoor van Verstegen en heb thuis meteen de website bezocht. Ik besloot een appje te sturen naar een van de partners. Die reageerde heel tof en nodigde me uit voor een gesprek. De carrièremogelijkheden, de zelfstandigheid en het regionale klantenpakket spraken mij enorm aan. Ik heb een dag meegelopen en heb diverse collega’s ontmoet. Toen was ik “om” en heb ik de sprong gewaagd. Ik volg nu een traject tot (volwaardig) opdrachtleider.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat mijn klantenpakket zo divers is. Het zijn allemaal MKB-bedrijven in de meest uiteenlopende branches, van productiemaatschappij tot zakelijke dienstverlener. Ik sta dichtbij de klant en waar je in een grote organisatie vaak verantwoordelijk bent voor een deel van het proces, ben ik hier verantwoordelijk voor nagenoeg het hele proces. Ik word erg goed begeleid. Verstegen is daarbij een platte en informele organisatie waardoor je bijvoorbeeld makkelijk bij een partner binnenloopt met een vraag of voor advies. Die maakt daar dan echt tijd voor.

We werken in teamverband van twee tot drie personen bij de klanten. Onderling kunnen we het goed met elkaar vinden. Naast de serieuze zaken is er ook ruimte voor een grap en een grol. Wat (nieuwe) collega’s van mij kunnen leren? Ik heb ten eerste veel kennis die ik kan overdragen. Daarnaast help ik hen graag bij een stukje stressbestendigheid en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Het is belangrijk dat je in het contact met de klant zoveel mogelijk jezelf bent maar soms is het omwille van de goede samenwerking nodig om je een klein beetje aan te passen.

Tot op heden heb ik geen seconde spijt van mijn overstap. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een (nieuwe) baan in de accountancybranche, zeker aan een carrière bij Verstegen te denken.”

Vragen? Stel ze me gerust: h.simsek@verstegenaccountants.nl

Ook werken bij Verstegen?
Wil je werken binnen het MKB of liever in de publieke sector zoals bij zorgorganisaties, woningcorporaties of lokale overheid? Met een prettige, collegiale werksfeer en een gezonde balans tussen werk en privé? Het is allemaal mogelijk bij Verstegen accountants en adviseurs. We zijn een dynamisch bedrijf en zijn zeer maatschappelijk betrokken. We hebben veel aandacht voor onze mensen, naast de zorg voor onze klanten. Kwaliteit is bij ons de norm. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

 

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave