Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

In de spotlights: assistent accountant Lennart Visser

“Mijn carrière bij Verstegen als assistent accountant combineer ik met een studie en mijn gezin. Ik geef toe: het is soms best pittig. Met de ruimte die ik echter bij Verstegen ervaar en overwerk bijvoorbeeld een keuze is, lukt het mij. De organisatie is mensgericht, je krijgt veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid en er is aandacht voor de work-life balance. Dat maakt Verstegen voor mij een aantrekkelijke werkgever.

Sinds 2,5 jaar werk ik dan ook met veel plezier voor mijn klanten in de Publieke Sector. Dit zijn voornamelijk gemeenten, gemeenschappelijke regelingen en woningcorporaties. Ik herinner mijn eerste werkdag nog goed: ik begon meteen met werkzaamheden voor een klant. Dit zegt iets over het vertrouwen dat Verstegen in haar mensen heeft en is een bevestiging van mijn eerdere opmerking over vrijheid en verantwoordelijkheid. Net als de presentatie voor de burgemeester en wethouders van een gemeente overigens. Ik was anderhalf jaar in dienst toen ik die samen met partner Jan de Groot mocht geven. Die diversiteit aan werkzaamheden en klanten maakt het werk niet alleen leerzaam maar ook enorm leuk.

Ik voel me erg thuis bij de informele en professionele cultuur bij Verstegen. Er zijn korte lijnen. Ook de samenwerking met collega’s bevalt me goed. We werken nauw samen in een klein team dat de controles uitvoert. Dat maakt dat ons contact naast zakelijk, ook heel sociaal is. Nieuwe collega’s zijn altijd van harte welkom in het team. Mijn manier van begeleiden is eigenlijk hetzelfde als mijn werkhouding: direct, eerlijk en vol humor. Zo probeer ik balans te vinden tussen een prettige werksfeer en het efficiënt en effectief behalen van zakelijke doelen.”

Vragen? Stel ze me gerust: l.visser@verstegenaccountants.nl

Ook werken bij Verstegen?
Wil je werken binnen het MKB of juist in de Publieke Sector zoals bij zorgorganisaties, woningcorporaties of lokale overheid? Met een prettige, collegiale werksfeer en een gezonde balans tussen werk en privé? Het is allemaal mogelijk bij Verstegen accountants en adviseurs. We zijn een dynamisch bedrijf en zijn zeer maatschappelijk betrokken. We hebben veel aandacht voor onze mensen, naast de zorg voor onze klanten. Kwaliteit is bij ons de norm. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey