Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

In de spotlights: accountant Serge Jovanovic

“Het is inmiddels tien jaar geleden dat ik bij Verstegen begon. Ik vind het nog steeds een excellente keuze om te gaan werken bij het bedrijf met de korte lijnen, de no-nonsense cultuur en de mogelijkheden tot zelfontplooiing. Inmiddels ben ik accountant, relatiebeheerder voor het MKB en sinds kort ook verantwoordelijk voor onze dochteronderneming AV Interim Professionals. Via deze tak bieden wij klanten en derden tijdelijk personeel aan op basis van detachering.

Het contact met de klanten, de afwisseling, de eigen verantwoordelijkheid en het ondersteunen van ondernemers om hun bedrijf verder te helpen, maken dat ik al tien jaar met een glimlach naar mijn werk ga. Mijn klantenpakket is erg breed en gaat van makelaarskantoor tot groot mediaconcern. Verder heb ik veel vrijheid. Op de momenten dat het moet, werk ik meer en op momenten dat het kan, neem ik vrij voor mijn gezin. Toch ben ik vaak bezig met mijn werk. Ik vind dat je als accountant geen negen tot vijf baan hebt en je klaar moet staan als een klant een vraag of probleem heeft.

Binnen Verstegen werken we nauw samen in teams en heeft ieder lid zijn of haar eigen expertise. Mijn collega’s ondersteunen mij bij het uitwerken van de jaarrekeningen en aangiftes voor mijn klanten. Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar. Tevens begeleid ik een aantal nieuwe medewerkers. Ik leer hen, met een gezonde dosis humor overigens, de kneepjes van het vak wanneer we op bezoek bij klanten gaan. Voor de interim professionals zorg ik voor een dynamische en leerzame werkplek.

Persoonlijk heb ik nog een paar dingen op mijn wensenlijstje, zoals een reis naar Bali, New York en Canada. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken en zet me graag in voor mijn medemens. Zo help ik de Ronde Tafel Dordrecht met het organiseren van feesten om geld in te zamelen voor goede doelen of om zieke kinderen een leuke dag te bezorgen.”

Vragen? Stel ze me gerust: sj@verstegenaccountants.nl

Ook werken bij Verstegen?
Op het terrein van accountancy, fiscaliteit, HRM of corporate finance? Voor grote (internationale) ondernemingen en de top van het MKB? Of juist in de publieke sector zoals bij zorgorganisaties, woningcorporaties of lokale overheid? Met een prettige, collegiale werksfeer en een gezonde balans tussen werk en privé? Het is allemaal mogelijk bij Verstegen accountants en adviseurs. We zijn een dynamisch bedrijf en zijn zeer maatschappelijk betrokken. We hebben veel aandacht voor onze mensen, naast de zorg voor onze klanten. Kwaliteit is bij ons de norm. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

Serge Jovanovic

Accountant Verstegen accountants en belastingadviseurs

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey