VGZ bijeenkomst Governancecode zorg

Op dinsdag 21 november 2017 organiseert de VGZ Academy een seminar inzake de Governance code zorg op onze locatie in Hoofddorp aan de Siriusdreef 17-27.

Hoe gaat uw organisatie om met de veranderende eisen rondom toezicht? De Governance code zorg is op
1 januari 2017 gewijzigd. Niet langer staat controle centraal. De toezichthouder in de zorg concentreert voortaan op gedrag en cultuur. Wat betekent dat, en welke eisen stelt modern toezicht? Wat resteert er van de controletaak? De taken en bevoegdheden van toezichthouders en de zeven principes van de Governance code zorg worden toegelicht om een beeld te geven wanneer Raden van Toezicht het in de zorg goed doen.

Inhoud
Tijdens het seminar wordt u geïnformeerd over de inhoud van de Governancecode Zorg. De presentatie vormt het uitgangspunt voor een interactieve bijeenkomst waarbij u wordt betrokken bij de discussie over belangrijke vraagstukken en dilemma’s die de code in de praktijk oplevert.

Sprekers

Henry Goverde
Adviseur Zorgopkoers

De presentatie wordt verzorgd door Henry Goverde van ZorgopKoers. Henry Goverde is adviseur en toezichthouder in de zorgsector. Vanuit zijn ervaring als adviseur, juridische achtergrond en functies in de financiële sector en verzekeringsbranche kan hij u meenemen in de gevolgen van regelgeving zoals Governance code Zorg en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.

Namens Verstegen accountants en adviseurs zal John Wisse het programma inleiden en afronden.

John Wisse
Verstegen accountants en adviseurs

Voor wie
Het programma is gericht op toezichthouders, bestuurders en andere professionals die in de zorgsector te maken hebben met vraagstukken rondom de Governance code Zorg

Praktische informatie
Het seminar wordt gegeven op onze locatie in Hoofddorp, aan de Siriusdreef 17-27.
Cursustijd: 16.30 – 20.00 uur. Tijdens de pauze wordt gezorgd voor een warme maaltijd. Voor deelname aan het seminar vragen wij een vergoeding van € 195 per persoon. Verstegen VGZ Academy is CEDEO gecertificeerd. Deelname levert 3 PE punten op.

Aanmelden

21-11-2017 Aanmelden event VGZ bijeenkomst Governancecode zorg
Aanmelden

VGZ bijeenkomst Governancecode zorg - 21 november

Meld je aan voor de bijeenkomst..

© 2017 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy

Concept en creatie: Only the Brave