Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

ZORG
De zorgsector is een bijzonder werkterrein voor accountants. En niet alleen vanwege de betrokkenheid van consumenten, verzekeraars en (in toenemende mate) gemeenten. De veelheid aan regelgeving en toezichthouders zorgt voor vele verschillende controlevoorschriften. De accountants en adviseurs van Verstegen zijn daarin graag uw gids.

Verstegen verricht de accountantscontrole voor een groot aantal organisaties in de verplegings-, verzorgings- en thuiszorg (VVT) en de gehandicaptenzorg (GZ). Ook steeds meer GGZ-instellingen en zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) kiezen voor onze objectieve aanpak met een gescheiden controle- en adviesteam.

Contact

Bent u benieuwd naar referenties? Vraag ernaar, we delen ze graag met u. Onze eerste aanspreekpunten zijn:

Drs. Frans van der Plaat RA
(06) 20 63 46 20
f.van.der.plaat@verstegenaccountants.nl
Bert Mostert RA
(06) 11 01 28 55
b.mostert@verstegenaccountants.nl
Erik Drenth RA MGA
Vestigingsleider kantoor Assen
(06) 51 89 91 69
e.drenth@verstegenaccountants.nl
Ing. John Wisse RA
Vestigingsleider kantoor Hoofddorp
(06) 55 85 33 42
j.wisse@verstegenaccountants.nl

De juiste contacten
Wij hebben goede contacten bij onder andere VWS, de Nederlandse Zorgautoriteit, het Zorginstituut Nederland, het College Sanering zorgkantoren, de Belastingdienst en Coziek, die wij graag met u delen. Met onze kennis van de regelgeving kunnen wij ook een adviserende rol vervullen. Bovendien kennen wij gespecialiseerde bureaus die u op het hoogste niveau adviseren zonder onze onafhankelijkheid in gevaar te brengen.

Altijd op de hoogte
Blijf op de hoogte van wet- en regelgeving voor de zorgsector en de gevolgen via onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Geregeld in de Zorg’ en ons educatieprogramma ‘VGZ Academy’ met cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema’s. Natuurlijk geven we u ook informatie en advies op het moment dat ú daar behoefte aan heeft.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave