Overige not-for-profit organisaties

OVERIGE NOT-FOR-PROFIT ORGANISATIES
Onze cliëntenkring in de zorg, volkshuisvestiging en overheid is divers en uitgebreid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruim honderd kerkvoogdijen en diaconieën, zorggroepen en huisartsenposten, Regionale Ondersteunings Structuren voor de eerste lijn (ROS), schippersinternaten en organisaties in budgetbeheer, bewindvoering, maatschappelijk werk en kinderopvang waarvoor we werken.

Contact
Wilt u weten wat de accountants en adviseurs van Verstegen voor uw organisatie kunnen betekenen? Drs. Frans van der Plaat RA geeft u graag een persoonlijke toelichting.

Drs. Frans van der Plaat RA
(06) 20 63 46 20
f.van.der.plaat@verstegenaccountants.nl

Kerkelijke instellingen
Ruim honderd kerkvoogdijen en diaconieën uit het gehele land schakelen ons kantoor in voor het controleren of beoordelen van jaarrekeningen. Ons werk resulteert in een controleverklaring of een beoordelingsverklaring als dat voldoet aan de normen van het Classicale College voor Behandeling van Beheerszaken van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met onder andere het voeren van de administratie en het opmaken van de jaarrekening.

Budgetbeheer en bewindvoering
Verstegen controleert en adviseert meerdere organisaties die budgetbeheer en/of (wettelijke) bewindvoeringstrajecten verzorgen. De wet- en regelgeving voor deze sector wordt snel uitgebreid en aangescherpt. En ook al bent u lid van brancheverenigingen als BPBI en NVVK, u moet als bewindvoerders en budgetbeheerder ook zelf de naleving van alle regels bewaken. Wij denken en werken ook daarin graag met uw organisatie mee.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2019 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave