Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Gezinshuizen

“U zorgt voor uw gezin, wij voor uw cijfers”

Gezinshuizen

U runt een gezinshuis of u heeft plannen om een gezinshuis te beginnen. Deze mooie vorm van zorgverlening kent vele kanten en vraagt om passie, mensenkennis, ruimte, structuur en planning. Uiteraard horen hier ook de financiën en administratie bij, en die kunnen soms een uitdaging vormen.

Verstegen accountants en adviseurs kent deze materie als geen ander en kent de weg in het woud van wet- en regelgeving in de zorgsector. Wij helpen u dan ook graag met alle administratieve, fiscale en financiële aspecten van uw bedrijfsvoering. Wij nemen u deze taken uit handen door u ontzorging, inzicht, efficiency en standaardisatie te bieden

Wat dat in de praktijk precies inhoudt, hebben we in het onderstaande plaatje overzichtelijk weergegeven.

Wat kunt u van ons verwachten?

Verstegen accountants en adviseurs gebruikt een duidelijke rolverdeling bij het werken met gezinshuizen. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt werken en blijft het proces voor u te allen tijde inzichtelijk en duidelijk. Daarom werkt u altijd met één vaste contactpersoon.

Wat kunt u precies van ons verwachten? En welke administratieve handelingen kunt zelf uitvoeren? We hebben het voor het gemak in het volgende plaatje op een rijtje gezet.

Onze diensten zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd en wij kunnen deze daardoor aanbieden in een abonnementsvorm. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

En mocht het voorkomen dat u aanvullend advies nodig heeft, advies dat geheel is toegespitst op uw specifieke gezinshuis, dan leveren wij maatwerk op aanvraag.

Wie zijn wij?

Verstegen accountants en adviseurs is actief in het bedrijfsleven en in de publieke sector, en daarbinnen bij een groot aantal zorgorganisaties. Onze kennis en ervaring met deze sectoren bundelen wij in de dienstverlening aan gezinshuizen. Verstegen is uw deskundig adviseur en sparringpartner voor al uw financiële, fiscale en administratieve onderwerpen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen?

Marien Boele
(06) 40 061526
m.boele@verstegenaccountants.nl.
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave