Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Publieke sector

Publieke sector
In de driehoek van volkshuisvesting, gemeente en zorg bedienen de accountants en adviseurs van Verstegen ruim driehonderd organisaties. Ieder jaar kunnen wij meer woningcorporaties, gemeenten en zorgorganisaties tot onze klanten rekenen. Een uniek specialisme en een bewuste keuze, die passen bij onze persoonlijke integriteit en betrokkenheid bij mens en samenleving.

 “We signaleren niet alleen gemeenschappelijke thema’s bij woningcorporaties, zorgorganisaties en gemeentelijke overheden, we komen ook met oplossingen.”
Wayne de Vries RA, specialist publieke sector

We overzien het hele speelveld en signaleren gemeenschappelijke thema’s en kansen. Bovendien gebruiken we onze financieel-economische expertise en context uit het bedrijfsleven in de publieke sector en vice versa. Winst voor alle partijen dus. Dat blijkt ook uit het feit dat de klanttevredenheid bij onze klanten in de zorgsector ruim 10% hoger ligt dan bij andere kantoren.

Contact
Benieuwd wat onze specialisten voor uw organisatie kunnen betekenen?  Neem contact op met Drs. Frans van der Plaat RA.

Drs. Frans van der Plaat RA
f.van.der.plaat@verstegenaccountants.nl

VOLKSHUISVESTING

Voor Verstegen zijn woningcorporaties zowel een speerpunt als een expertisegebied. Onder andere onze geïntegreerde VGZ-aanpak maakt ons een serieus alternatief voor de grote(re) accountantskantoren. We ondersteunen u graag met dienstverlening die staat als een huis.

GEMEENTEN

Verstegen kan de controle- en adviesfunctie voor gemeenten volledig invullen, van jaarrekening tot de communicatierol naar Raad en College. Wij zijn experts op het gebied van gemeentelijke en (financieel) organisatorische processen. Telt u daar onze diepgaande kennis van zorg en volkshuisvesting bij op, dan weet u: op Verstegen kunt u rekenen.

ZORG

Verstegen verricht de accountantscontrole voor meer dan 100 erkende zorgorganisaties. Dus welke zorg u ook levert, wij weten hoe uw financiële administratie eruit moet zien. U kunt er bovendien van op aan dat het controle- en adviesteam u op de hoogte stelt van voor u belangrijke wijzigingen. Advies op maat dus, met zorg voor de zorg.

VGZ ACADEMY

Van kennis delen wordt iedereen beter. Daarom bieden wij via onze eigen Verstegen VGZ Academy een cursusprogramma met actuele financiële, fiscale en/of juridische onderwerpen op het gebied van VGZ (Volkshuisvesting, Gemeenten en Zorg). Zo blijven wij én u altijd up-to-date als het gaat om de laatste ontwikkelingen.

ANDERE NOT-FOR-PROFIT ORGANISATIES

Ruim 100 kerkvoogdijen en diaconieën schakelen ons kantoor in voor accountancywerkzaamheden en adviesdiensten. Wij werken ook voor organisaties die budgetbeheer en bewindvoering verzorgen, het onderwijs, kinderopvang, schippersinternaten, maatschappelijk werkinstanties en nog veel meer not-for-profit organisaties.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave