Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Geschilondersteuning

De samenleving ‘juridiseert’: ook financiële geschillen worden steeds vaker voor de rechter uitgevochten. Ter voorbereiding op – of juist ter voorkoming van – juridische procedures verrichten wij financieel forensisch onderzoek. We achterhalen de relevante feiten in aansprakelijkheidskwesties, de oorzaken en omstandigheden die tot het geschil hebben geleid of berekenen de vermogensschade.

Contact

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij geschillen? Mail of bel Marc de Gunst voor een vrijblijvend gesprek.

mr. drs. Marc de Gunst
(078) 648 15 55
m.de.gunst@verstegenffo.nl

Van gegevens naar informatie

Verstegen Forensics gebruikt de nieuwste technologie voor data-analyse en digitaal forensisch onderzoek. Zo kunnen wij op forensisch verantwoorde wijze grote hoeveelheden onoverzichtelijke en zelfs gewiste gegevens omzetten in heldere, inzichtelijke informatie.

Feitenonderzoek

Inzicht in de feiten is van onschatbare waarde in een geschil. Objectief financieel forensisch onderzoek van Verstegen Forensics verschaft u dit inzicht. We stellen daarvoor digitale gegevens veilig, voeren administratief onderzoek uit, verrichten financiële analyses en houden interviews. Onze bevindingen leggen we vervolgens vast in een heldere rapportage.

Contraexpertise

In complexe geschillen komt het steeds vaker voor dat in een procedure een rapportage van een (partij)deskundige een rol speelt. Maar wat is de waarde van een dergelijk rapport? Via een contraexpertise achterhalen wij of de (partij)deskundige de juiste onderzoeksvragen en –methoden heeft gehanteerd, of alle relevante feiten en omstandigheden in het onderzoek zijn betrokken, en of de bevindingen voldoende grondslag bieden voor de door de (partij)deskundige getrokken conclusies.

Wilt u eens horen hoe we dat doen? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave