Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Ziekteverzuim, casemanagement en ontslag

ZIEKTEVERZUIM, CASEMANAGEMENT EN ONTSLAG
Helaas gaat het niet altijd met al uw medewerkers even goed. Regelmatig of langdurig ziekteverzuim, conflicten en ontslagzaken verdienen aandacht en goede begeleiding van een specialist. Met Verstegen HRM bent u ervan verzekerd dat ook minder positieve personeelszaken goed worden opgepakt.

Contact
Meer weten? Bel of mail voor vrijblijvend advies en uitleg.

 

Lisette Nieuwstraten
(06) 43 07 90 87
l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl

Ontslagzaken en conflictbemiddeling
Het ontslaan van een werknemer is vaak ingewikkeld. Met een goede voorbereiding en de inzet van een specialist voorkomt u extra kosten en ergernis. Verstegen HRM helpt u graag en goed bij het kiezen van de juiste ontslagreden, de beste route en de afweging in kosten en tijd.

Ziekteverzuimbegeleiding – casemanagement
Een langdurig zieke medewerker vraagt veel aandacht en ook het UWV vraagt om veel nauwgezette documentatie. De casemanager speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de terugkeer van de werknemer en het bijhouden van het dossier. Mist u de mankracht of de expertise voor deze belangrijke taak? Verstegen HRM heeft zeer ruime ervaring op dit gebied. Wij voeren het casemanagement volledig voor u uit, maar ondersteunen u desgewenst ook graag met advies.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey