Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

UW HRM IN GOEDE HANDEN
Medewerkers zijn het kapitaal van uw onderneming, maar hoe laat u ze optimaal presteren? Verstegen HRM zorgt voor uw personeelsbeleid en ondersteunt waar nodig. Met uitgebreide begeleiding, maar ook gerust een korte checkvraag. Met onze uitgebreide ervaring bieden wij HR-advies en ondersteuning op maat. Altijd efficiënt en pragmatisch, zo kunt u blijven ondernemen.

Dienstverlening Verstegen HRM
Verstegen HRM helpt u graag met beleid, advies en operationele uitvoering. Alle vraagstukken, groot en klein, zijn bij ons in vertrouwde handen. Via een quickscan bepalen we voor uw organisatie de aandachtspunten op personeelsgebied. Ons devies: wij zijn daar waar nodig en leveren maatwerk! Daarnaast zijn wij inzetbaar voor interim opdrachten zoals tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap en bij projecten die de expertise en/of afdelingscapaciteit overschrijden.

Verstegen HRM is onderdeel van Verstegen accountants en adviseurs. Wij hebben dus zowel de kennis van HR als de financiële en administratieve expertise in huis om u snel en goed van dienst te kunnen zijn.

Contact
Meer weten?

 

 

Lisette Nieuwstraten
(06) 43 07 90 87
l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl

BELEID OP MAAT

HRM is een vak. Maar niet per se het uwe. Om goed en succesvol te ondernemen, is effectief personeelsbeleid echter van groot belang. Verstegen HRM helpt u bij het inrichten van uw personeelsbeleid en staat u met raad en daad terzijde.

ADMINISTRATIE EN DOSSIERS

Wie personeel heeft, is verplicht een personeelsdossier bij te houden. En ook goed bijgehouden en kloppende contracten en afspraken geven duidelijkheid en rust. Verstegen HRM weet precies aan welke regels uw administratie moet voldoen.

WERVING EN SELECTIE

De juiste kandidaat voor de job, zie hem of haar maar eens te vinden. Verstegen HRM weet de weg op de arbeidsmarkt en helpt u graag met het opstellen van functieprofielen, plaatsing van vacatures en selectiegesprekken.

FUNCTIONEREN EN BEOORDELING

Goed functionerende medewerkers betekenen voor een groot deel het succes van uw organisatie. Maar wat is goed en hoe krijgt u uw medewerkers zover? Verstegen HRM ondersteunt u met (begeleiding van) gesprekken en coaching.

ZIEKTEVERZUIM, CASEMANAGEMENT EN ONTSLAG

Zieke werknemers zijn duur. Hoe voorkomt u te veel en lang verzuim? En wat zijn de regels? Verstegen HRM is waar nodig uw gids, adviseur en casemanager. Zo verkleinen we de risico’s voor u en verlagen we de kosten. Bovendien voorkomen we regelmatige of langdurige uitval.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey