Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Strategie en organisatie

STRATEGIE EN ORGANISATIE
Een succesvolle organisatie verandert mee met de veranderende wereld en markten. Alleen met een doordachte strategie en een gedegen implementatie daarvan in uw ondernemings- en financieringsmodel realiseert u waardegroei.

Maar hoe komt u aan zo’n strategie? En hoe financiert u uw plannen? Of maakt u zich zorgen om uw onderneming? Verstegen Corporate Finance staat u bij op het gebied van corporate restructuring, post-fusie en integratie, internationale herstructurering en herfinanciering en strategische (her)oriëntatie.

Contact
Bel Maarten van Hemsbergen voor meer informatie of een afspraak

Maarten van Hemsbergen
(06) 46 12 00 28
m.v.hemsbergen@verstegencf.nl

Performance monitoren
Voorkomen is beter dan genezen, ook als het gaat om faillissementen. Een regelmatige check-up is dan ook geen overbodige luxe. Via een quickscan beoordelen onze corporate finance specialisten alle bedrijfsaspecten die van belang zijn voor het optimaliseren van het winstniveau. Zo kunnen vroegtijdig signalen worden opgepikt dat de performance van de onderneming verslechtert. Onze advisering wordt onderbouwd met benchmarks van financiële en operationele verhoudingen bij soortgelijke ondernemingen.

Restructuring en recovery
U denkt dat het beter kan en wilt weten hoe? De ervaren adviseurs van Verstegen Corporate Finance komen met onderbouwd advies voor een duurzame verbetering. Vaak passend binnen het huidige beleid, maar ook het inslaan van nieuwe wegen is soms noodzakelijk, net als een faillissement of doorstart. Met u bepalen we de beste oplossing voor uw onderneming en maken we van zorgen weer kansen.

Post-fusie en integratie
Hoera, de fusie of overname is rond. Maar succes is daarmee nog niet verzekerd: als de contracten zijn getekend, begint het werk pas echt. Het is daarom essentieel dat er een projectteam wordt gevormd om de geplande integratie te effectueren en geen verdere tijd te verliezen. Daarnaast zijn vaak uit het due diligence onderzoek actiepunten naar voren gekomen die tijdig dienen te worden opgevolgd. Wij waarborgen en bewaken dit en grijpen in waar nodig.

Internationale herstructurering
Een optimale juridische, fiscale, commerciële en economische structuur is van belang voor de winstpotentie van internationale ondernemingen. Maar zo’n structuur vereist gedegen denkwerk. Verstegen Corporate Finance denkt graag met u mee. Wij zijn expert in het vormgeven van internationale herstructureringen, of die nu winstverbetering, het verlagen van belastingdruk of organisatorische en juridische overwegingen als reden hebben. Via onze internationale netwerken kunnen wij bovendien professionele partijen in het buitenland voordragen om met u een internationale strategie uit te stippelen.

Strategische (her)orientatie
De omstandigheden waarin u zakendoet veranderen razendsnel. De adviseurs van Verstegen Corporate Finance helpen bij het vinden van een passende strategie. Zij beoordelen het bedrijf kritisch op de belangrijkste operationele facetten en nemen daarin bedrijfseconomie, fiscaliteit en regelgeving, juridische structuren, organisatiekunde, personeelsbeleid, IT, synergie en strategie mee. Via een benchmark en een sterkte/zwakte analyse kunnen vervolgens de juiste strategische keuzes worden gemaakt.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey