Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Onderhandelingen en mediation

ONDERHANDELINGEN EN MEDIATION
Communicatie is key, ook in financiële en bedrijfsmatige situaties. Bent u op zoek naar een win-win oplossing voor een overname of in een conflict? De corporate finance specialisten van Verstegen Corporate Finance kunnen u ook met onderhandelingen en mediation van dienst zijn.

Contact
Heeft u een project waarbij wij u kunnen assisteren? Mail of bel Maarten van Hemsbergen voor een vrijblijvend gesprek.

Maarten van Hemsbergen
(06) 46 12 00 28
m.v.hemsbergen@verstegencf.nl

Onderhandelingen
Een succesvolle overname staat of valt bij effectieve onderhandelingen. En een ervaren specialist kan daarbij van onschatbare waarde zijn. Wij beheersen dit proces door onze tientallen jaren ervaring met Corporate Finance trajecten. Onderhandelen betekent voor ons het realiseren van wederzijds voordeel, via een goede voorbereiding, inleven in de wederpartij, definiëren van eigen en andermans doelstellingen en het creëren van een goede sfeer. Maar ook grenzen stellen als het moet.

Mediation
Bij conflicten kan mediation oplossing bieden. Zeker als u kiest voor onze aanpak met zorgvuldige afwegingen en oplossingen waarin rekening wordt gehouden met de belangen van beide partijen. Onderhandelingstechnieken zijn van belang, maar gevoel voor de bestaande verhoudingen en achtergronden des te meer. Door de senioriteit en onafhankelijkheid van Verstegen Corporate Finance zijn wij in staat hier optimaal mee om te gaan en tot een gedegen en acceptabele oplossing te komen.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey