Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Financieringsadvies

FINANCIERINGSADVIES
Ambitie tot overname, verkoop of juist tot groei? Verstegen Corporate Finance helpt u de juiste stappen te zeten om uw plannen te realiseren. Niet alleen verzorgen we gedegen waarderingen, ook voor het uitwerken en realiseren van complexe financieringen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze uitgebreide expertise en korte lijnen met de accountants  en fiscalisten van Verstegen, bent u verzekerd van snel en juist advies.

Contact
Meer weten? Bel Maarten van Hemsbergen voor een vrijblijvend gesprek

Maarten van Hemsbergen
(06) 46 12 00 28
m.v.hemsbergen@verstegencf.nl

Waardering
De waardering van een onderneming is van belang bij (plannen tot) overname, maar ook bij fusies, financieringen of zelfs familiekwesties. Bovendien levert een waardering vaak interessante verbeterperspectieven op. Zeker als u kiest voor de brede blik van de corporate finance adviseurs van Verstegen. Wij hanteren de gebruikelijke waarderingsmodellen, maar belichten ook de sterke punten van de onderneming. Afhankelijk van het doel verstrekken wij uitgebreide of korte rapportages, in het Nederlands of Engels.

Second opinion
Wanneer een koper of verkoper een waardering heeft ontvangen van een andere corporate finance expert, kan het voorkomen dat hij of zij deze wil laten toetsen. Deze second opinion waardering doen wij vanuit een kritische opbouwende invalshoek, wij dragen daarnaast oplossingen aan om partijen bij elkaar te brengen.

Complexe financieringen
Financiering is niet alleen van belang bij het overnemen van een bedrijf. Ook groei of het zoeken van een goedkopere en betere financieringsoplossing zijn redenen om Verstegen Corporate Finance in te schakelen. Wij denken de optimale bedrijfsfinanciering met u uit en helpen u vervolgens die te realiseren. Onder andere met een goede voorbereiding, die tijd en ruimte biedt voor creatieve financieringsoplossingen. De specialisten van Verstegen Corporate Finance bouwen een gedegen financieringsaanvraag op, met alle informatie voor financiers om tot vlot resultaat te komen.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey