Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Bedrijfsovername

BEDRIJFSOVERNAME
Bij een bedrijfsovername, opvolging, management buy-out of buy-in wegen emotie en psychologie vaak zwaarder mee dan prijs en voorwaarden. Logisch. En een goede reden om de specialisten van Verstegen Corporate Finance in te huren als objectief en deskundig adviseur. Verstegen Corporate Finance neemt het traject van begin tot einde, van handtekening tot integratie, voor haar rekening, uiteraard in perfecte afstemming met uw andere adviseurs.

Contact
Meer weten? Bel Maarten van Hemsbergen voor een vrijblijvend gesprek

Maarten van Hemsbergen
(06) 46 12 00 28
m.v.hemsbergen@verstegencf.nl

Bedrijf verkopen
Een bedrijf verkopen is een gevoelig proces. Verstegen Corporate Finance helpt u bij het realiseren van de beste deal. Dus met een zo hoog mogelijke verkoopprijs, maar ook met gedegen voorwaarden en garanties voor later. Met begrip voor uw business en gevoel voor uw wensen, maar zonder ons mee te laten slepen door emoties. En met een gedegen proces ernaartoe. Geborgd door decennialange ervaring met verkooptrajecten en meerdere netwerken voor internationale transacties. Een veilig gevoel.

Bedrijfsopvolging
Familiebedrijven komen in Nederland veel voor. En dat geldt dus ook voor het overdragen van een bedrijf binnen de familie. De ervaren adviseurs van Verstegen Corporate Finance ondersteunen u met een integrale aanpak, waarmee we allereerst continuïteit borgen, maar waarin bijvoorbeeld ook aan uw pensioen is gedacht. Naast het financiële aspect worden ook de emoties en familieverhoudingen meegenomen. Zo blijven uw levenswerk en uw familierelaties overeind.

Management buy-out/buy-in
Het voelt toch al als uw eigen zaak, dus waarom geen eigenaar worden van het bedrijf dat u leidt? Of wilt u zich inkopen in een bedrijf uit uw branche? Beide scenario’s bieden grote kansen op succes, zeker als u kiest voor begeleiding door onze corporate finance adviseurs. Wij zorgen ervoor dat u met een goed doortimmerd plan aan tafel komt, inclusief reëel bod en financieringsplan. En ook tijdens alle volgende fasen van het proces staan wij aan uw zijde. Zo heeft u de meeste kans van slagen.

Due diligence
Een due diligence onderzoek is, gezien de grote financiële belangen van een overname, absoluut noodzakelijk. Verstegen Corporate Finance beschikt over topadviseurs op dit terrein, mét het benodigde fingerspitzengefuhl. Zij richten zich met name op de risico’s, zodat snel duidelijk is of er nog deal breakers kunnen worden verwacht. Een due diligence uitgevoerd door Verstegen Corporate Finance leidt bovendien tot diverse actie- en aandachtspunten, die tijdens de onderhandelingen en daarna kunnen worden gebruikt.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave