Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Corporate Finance

FINANCIEEL ADVIES OP HOOG NIVEAU
Een bedrijf verkopen of overnemen is niet iets wat u dagelijks doet. Net als herstructureren, fuseren of investeerders zoeken. Dan is het goed te weten dat u op Verstegen Corporate Finance kunt rekenen voor gedegen strategisch en financieel advies.

Verstegen Corporate Finance bouwt op 20 jaar ervaring en assisteert u bijvoorbeeld op het gebied van eigenaarschap, due diligence, (internationale) herstructurering en herfinanciering, en zelfs onderhandelingen, mediation en interim management.

Contact
Heeft u een project waarbij wij u kunnen assisteren? Mail of bel Maarten van Hemsbergen voor een vrijblijvend gesprek.

Maarten van Hemsbergen
(06) 46 12 00 28
m.v.hemsbergen@verstegencf.nl

BEDRIJFSOVERNAMES IN GOEDE HANDEN

Of u uw zaak nu wilt verkopen, overdragen of juist een ander bedrijf wilt overnemen, ingrijpende wijzigingen verdienen de best mogelijke begeleiding. Van Verstegen Corporate Finance dus. Want Verstegen Corporate Finance heeft alle kennis in huis om zelfs de meest lastige financiële (haalbaarheids-)vraagstukken voor u op te lossen.

FINANCIERINGSADVIES

Verstegen Corporate Finance is expert in (complexe) financieringen. Niet alleen verzorgen we gedegen waarderingen, ook voor het uitwerken en realiseren van complexe financieringen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze uitgebreide expertise en korte lijnen met de accountants  en fiscalisten van Verstegen, bent u verzekerd van snel en juist advies. Zo is er vaak meer mogelijk dan u denkt!

STRATEGIE EN ORGANISATIE

De wereld en de markten veranderen. Hoe zorgt u dat uw bedrijf meeverandert? En dat u van alle mogelijkheden de juiste kiest? Verstegen Corporate Finance helpt u op basis van jarenlange ervaring en objectieve, kritische toetsing en benchmarks in de juiste richting.

INTERIM MANAGEMENT

Heeft uw organisatie te kampen met conflicten, overlijden van een DGA of andere bijzondere bedrijfsomstandigheden waarin snel moet worden gehandeld? Verstegen Corporate Finance heeft de juiste interim managers paraat. Zo blijft uw bedrijf ook in stormachtige omstandigheden op koers.

ONDERHANDELINGEN EN MEDIATION

Bent u op zoek naar een win-win oplossing voor een overname of in een conflict? Een ervaren specialist kan daarbij van onschatbare waarde zijn. De corporate finance specialisten van Verstegen Corporate Finance kunnen u ook met onderhandelingen en mediation van dienst zijn. Positief, constructief en onafhankelijk.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave