Pensioenadvies

PENSIOENADVIES
Jong of oud, werkgever of werknemer – een pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Het verhoogt de loyaliteit van uw huidige werknemers en maakt u aantrekkelijker voor nieuwe werknemers. En ook voor u als ondernemer is het van belang om de regels en mogelijkheden voor het pensioen goed in beeld te krijgen én te houden.

Veranderende wet- en regelgeving, maar ook veranderingen in uw wensen en mogelijkheden leiden tot nieuwe keuzes in uw pensioenregeling. Met de pensioenadviseurs van Verstegen weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Onze jarenlange ervaring, kwaliteit van advies en dienstverlening, inlevingsvermogen en betrokkenheid zijn daarvoor de basis. Wij kijken vooruit en denken actief met u mee. Als ondernemers onder elkaar. Voor nu en voor later.

Naast advies en beheer van uw pensioenregeling kunt u ons ook inschakelen voor communicatie en voorlichting over uw pensioenregeling. Wij geven u en uw medewerkers inzicht in de pensioenregeling en vertalen de complexe pensioenmaterie op een heldere en praktische manier. Ook ondernemingsraden en advocaten kunnen ons inschakelen als zij advies nodig hebben bij pensioenvraagstukken.

Contact
Zakendoen valt of staat met vertrouwen. Bij Verstegen pensioenadviseurs B.V. krijgt u geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras, maar een perfecte service voor een goede prijs. Wij hebben geen enkele binding met een verzekeraar, bank, pensioenuitvoerder of andere instelling. Wij werken dus volstrekt onafhankelijk en tegen vooraf gecommuniceerde vaste uurtarieven en prijzen.

Meer weten?

Theo van Son
06 57 36 71 06
T.van.Son@verstegenpensioenadviseurs.nl
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2020 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave