Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Pensioenadvies

PENSIOENADVIES
Jong of oud, werkgever of werknemer – een pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Het verhoogt de loyaliteit van uw huidige werknemers en maakt u aantrekkelijker voor nieuwe werknemers. En ook voor u als ondernemer is het van belang om de regels en mogelijkheden voor het pensioen goed in beeld te krijgen én te houden.

Veranderende wet- en regelgeving, maar ook veranderingen in uw wensen en mogelijkheden leiden tot nieuwe keuzes in uw pensioenregeling. Wij begeleiden u om de juiste keuzes te maken. Onze jarenlange ervaring, kwaliteit van advies en dienstverlening, inlevingsvermogen en betrokkenheid zijn daarvoor de basis. Wij kijken vooruit en denken actief met u mee. Als ondernemers onder elkaar. Voor nu en voor later.

Onze begeleiding bestaat uit advies en beheer van uw pensioenregeling en communicatie en voorlichting over uw pensioenregeling. U en uw medewerkers krijgen inzicht in de pensioenregeling. Wij leggen de complexe pensioenmaterie op een heldere en praktische manier uit.

Contact
Zakendoen valt of staat met vertrouwen. Bij ons krijgt u geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras, maar een perfecte service voor een goede prijs. Wij hebben geen enkele binding met een verzekeraar, bank, pensioenuitvoerder of andere instelling. Wij werken dus volstrekt onafhankelijk en tegen vooraf gecommuniceerde vaste uurtarieven en prijzen.

Meer weten?

Mr. Jan van Neerbos RB
j.van.neerbos@verstegenaccountants.nl

 

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey