Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

HR- en salarisadministratie

HR- EN SALARISADMINISTRATIE
Heeft u graag de lusten van uw personeel, maar niet alle lasten? Verstegen helpt u verder met het online HR- en salarisadministratiesysteem Nmbrs®. Samen bieden wij u altijd en overal inzicht in de juiste personeelsgegevens, plus diverse opties en functionaliteiten die uw salarisadministrateurs het werk letterlijk uit handen nemen. Tegen lage kosten bovendien.

Online salarisadministratiesysteem Nmbrs®
Nmbrs® is een uitgebreid HR- en salarisadministratiesysteem. Tegen lage kosten heeft u waar en wanneer u maar wilt inzicht in uw personeelsgegevens. Nmbrs® werkt eenvoudig, is overzichtelijk en altijd up-to-date. Verzuimgegevens, aflopende contracten en jubilea komen automatisch in het systeem te staan. Ook uw medewerkers kunnen (beperkt) toegang krijgen. Zo kunnen ze zelf persoonlijke gegevens wijzigen en loonstroken bekijken. Dat scheelt tijd.

Nmbrs® bevat slimme functionaliteiten die het werk van uw salarisadministrateurs verlichten. Heeft u geen eigen salarisadministrateur, dan kunt u uw HR-registraties en salarisverwerking in Nmbrs© tegen aantrekkelijke tarieven aan ons uitbesteden. Heeft u een vraag die verder gaat dan uw HR- en salarisadministratie? Onze deskundige adviseurs van Verstegen HRM geven graag advies op specifieke HR-terreinen, zoals beloningsvormen, personeelsbeleid en sociaal juridische aspecten. Een veilig gevoel.

Contact
Bent u benieuwd naar Nmbrs®? Neem contact op met Sjoerd Kuiper.

Sjoerd Kuiper
s.kuiper@verstegenaccountants.nl
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave