Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Fiscale advisering

FISCALE ADVISERING
Bij Verstegen nemen we fiscaal advies buitengewoon serieus. Spreekt u met een fiscaal adviseur van Verstegen, dan kunt er dus op rekenen dat die uw zaak en de toepasselijke belastingregels grondig kent. Alle andere actuele wet- en regelgeving overigens ook. Onze goed opgeleide adviseurs weten deze kennis bovendien te vertalen in helder en praktisch fiscaal advies voor uw praktijk. Of die zich nu in de non-profit of MKB-sector bevindt. Zo houdt u inzicht in uw fiscale verplichtingen en maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden.

“Specialistische kennis en toch een brede blik houden. Dat is waar wij voor staan.“
– Mr. Jan van Neerbos RB, Partner en belastingadviseur.

Omzetbelasting
Btw – vrijwel iedereen heeft ermee te maken. Ook zorginstellingen, kerken en sportverenigingen. En ondernemers kunnen geconfronteerd worden met een aftrekbeperking of correctie voor bijvoorbeeld horeca-uitgaven. Voor welke uitdaging u ook staat, onze btw-specialisten voorzien u steeds van het beste advies over risico’s en kansen.

Vennootschapsbelasting
Met het gedegen advies van Verstegen houdt u de vennootschapsbelasting binnen de (wettelijke) perken. Onze deskundige fiscaal adviseurs helpen u bovendien graag met uw aangifte, (voor)overleg met de Belastingdienst, bezwaar- en beroepsprocedures én advies over de optimale structuur van uw onderneming. Zo blijven aanslagen en rentekosten binnen de perken.

Internationale belasting
Is uw onderneming internationaal georiënteerd? Of heeft u vestigingen in het buitenland? De accountants en adviseurs van Verstegen hebben de kennis om u te ondersteunen bij de internationale fiscale aspecten, bijvoorbeeld op het gebied van transfer pricing en dividendrouting. Via MGI, het mondiale netwerk van onafhankelijke accountants, blijven wij altijd bij. En u dus ook.

Rechtsvorm en structuur
De juiste rechtsvorm voor uw onderneming hangt af van meerdere factoren. Maar natuurlijk wilt u voorkomen dat u door een verkeerde rechtsvorm te veel belasting betaalt. Welke rechtsvorm is voor uw onderneming de beste? Niet alleen als u uw onderneming begint, maar ook later. Wanneer is het bijvoorbeeld tijd om uw eenmanszaak om te zetten naar een BV, of om een tweede BV op te richten? Onze adviseurs leggen het graag helder aan u uit.

Pensioen, arbeidsongeschiktheid en financiële planning
U heeft besloten om voor u zelf te beginnen en geniet nog iedere dag van de vrijheid die dat geeft. Maar hoe zit het met uw pensioen? Wat zijn de gevolgen voor u en uw gezin als u arbeidsongeschikt wordt of misschien wel overlijdt? En hoe ziet uw financiële toekomstplaatje eruit? Wanneer wilt u stoppen en wat heeft u dan nodig om te kunnen genieten? Belangrijke vragen die bij Verstegen de juiste aandacht krijgen.

Fiscale procedures
De ervaren fiscaal adviseurs van Verstegen kennen uw activiteiten en de fiscale wetgeving, beleid en jurisprudentie die daarop van invloed zijn. Ze weten deze kennis bovendien te vertalen naar gedegen en praktisch fiscaal advies, op maat voor uw bedrijf. Ook in overleggen met de Belastingdienst of bij fiscale geschillen staan onze betrokken adviseurs u graag terzijde.

Contact
Meer info? Neem contact op met Drs. Sjoerd Kuiper RB of Gerrit-Jan Sikkema BSc LLM RB.

Drs. Sjoerd Kuiper RB
s.kuiper@verstegenaccountants.nl
Gerrit-Jan Sikkema BSc LLM RB
g.sikkema@verstegenaccountants.nl
Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey