Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Administratieve dienstverlening

ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING
U ziet uw administratie graag netjes geregeld? Kies dan voor Verstegen. Een jong en energiek team zet moderne software in om u 24/7 inzicht in uw cijfers te bieden via een eigen omgeving op ons goed beveiligde klantenportaal.

Wilt u alleen wat extra hulp bij het inboeken, het opstellen van tussentijdse cijfers, aangiften of e-facturatie? Ook dan kunt u rekenen op de flexibele experts van Verstegen. Bij krapte op uw administratie- of financiële afdeling kunnen wij ook tijdelijk taken overnemen.

Online boekhouden
Zakendoen kun je overal en altijd. En datzelfde geldt tegenwoordig voor het inzien van de administratie. Via de cloud kunt u (en alleen u!) altijd en overal uw administratie raadplegen. Wij voeren uw gegevens graag voor u in, maar doet u dat liever zelf? Dan kunnen we met u meekijken en fungeren als vraagbaak. Wij werken met Exact online. Ook goed te weten: ons kantoor kent alle ins and outs van e-facturatie en helpt u ook daarmee graag op weg.

Contact
Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey