Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

ACCOUNTANTS VOOR HET MKB
Boekhouding, salarisadministratie, jaarstukken, pensioen, bedrijfsopvolging, estate planning, nieuwe regels en wetgeving… Als ondernemer in het MKB komt er veel op u af. Dan is het fijn om te kunnen rekenen op uw vaste contactpersonen bij Verstegen accountants en adviseurs. Ervaren en betrokken adviseurs, die weten van het reilen en zeilen van uw bedrijf. Integere deskundigen, waar u op kunt rekenen.

“Wij zoeken uit wat fiscaal voor u het voordeligst is, zodat u niet meer belasting hoeft te betalen dan nodig: nu of in de toekomst.”
– Drs. Edzo van den Berg RA, Partner en MKB specialist

Uw vaste team van accountants en adviseurs staat u op fiscaal-juridisch, bedrijfseconomisch en administratief gebied terzijde. Raadpleeg ons gerust voor grote en kleine vragen, voor fiscaal advies of toekomstvraagstukken. Dankzij onze korte lijnen kunt u snel met ons schakelen. Prettig en persoonlijk, efficiënt en effectief, zodat u met een gerust hart door kunt met wat u het beste doet: ondernemen.

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze accountants of adviseurs via contact

ACCOUNTANCY

Voor het nemen van verantwoorde beslissingen is betrouwbare informatie essentieel; voor u intern en voor externe belanghebbenden. Onze deskundige en integere accountants hanteren een degelijke en onafhankelijke aanpak op maat, of het nu gaat om een jaarrekening of advies. Zo bieden wij u zekerheid en constructief financieel advies.

ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING

Verstegen kan uw administratie volledig of deels uit handen nemen. Via slimme software bieden we een scherpe prijs en 24/7 inzicht in de laatste cijfers. Ook uw e-facturatie of belastingaangiften verzorgen we graag. Wat we ook voor u mogen doen, we garanderen zekerheid, betrouwbaarheid en continuïteit.

BEDRIJFSECONOMISCHE ADVISERING

Welke koers kiest u met uw bedrijf? Hoe houdt u uw liquiditeit optimaal? Ook kostenbeheersing en het verbeteren van de interne organisatie kunnen veel van uw tijd en energie in beslag nemen. Het bedrijfseconomische advies van onze betrokken adviseurs helpt u verder. Wij kunnen u op vrijwel alle bedrijfseconomische terreinen van dienst zijn.

HR- EN SALARISADMINISTRATIE

Wilt u goede online HR- en salarisadministratie, tegen lage kosten? Maak kennis met Verstegen accountants en adviseurs en het online HR- en salarisadministratiesysteem Nmbrs®. Zo heeft u altijd inzicht in personeelsgegevens. Wilt u meer ondersteuning en advies? Ons team van ervaren HR- en salarisadministrateurs staat voor u klaar.

FISCALE ADVISERING

Belastingregels zijn dynamisch. En dat is lastig (be)sturen voor ondernemers. Onze belastingadviseurs helpen u zicht te houden op de fiscale mogelijkheden en uw belastingverplichtingen. Ze zijn op de hoogte van de meeste recente wijzigingen in de belastingwetgeving, zien de kansen en de risico’s en adviseren u daarover graag persoonlijk.

JURIDISCHE ADVISERING

Het recht is overal. Maar hoe houdt u het aan uw kant? Verstegen helpt ondernemers en organisaties met juridisch advies, bijvoorbeeld op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht of contractenrecht.

ESTATE PLANNING

U wilt de toekomst van uw bedrijf en uw familie liefst zo goed mogelijk regelen, ook als u er niet meer bent. Verstegen helpt u met een gestructureerde overgang van uw vermogen naar de volgende generatie. We adviseren u over de civielrechtelijke, fiscale, financiële én emotionele aspecten die daarbij komen kijken.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave