Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Werken bij Verstegen

MKB en publieke sector
Verstegen accountants en adviseurs heeft een interessante en gevarieerde klantenkring binnen het MKB en de publieke sector. De MKB-praktijk is heel divers en varieert van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale bedrijven. Naast de MKB-praktijk hebben wij een uitdagende en groeiende klantenportefeuille met organisaties in de zorg, de lokale overheid, woningcorporaties en diverse andere non-profitorganisaties.

Zowel in het MKB als in de publieke sector hebben wij veel controleopdrachten. Daarnaast verrichten wij samenstel- en beoordelingsopdrachten, geven fiscaal advies, verzorgen financiële- en salarisadministraties. Kortom, Verstegen biedt haar klanten alle diensten die van een modern accountantskantoor verwacht mogen worden.

Onze expertise en klantenkring biedt je de afwisseling en uitdaging om je te ontwikkelen als fiscaal adviseur, accountant en als professional. Ook voor stage- en opleidingseisen hebben wij alles in huis.

Groot dankzij kleinschaligheid
Verstegen telt inmiddels circa 180 medewerkers. Naast ons centraal gelegen hoofdkantoor in Dordrecht hebben wij vestigingen in Delft, Hoofddorp, Assen, Nieuwegein, Zwolle en Gorinchem. Door vanuit zeven vestigingen verspreid over het land te werken zitten wij dicht bij onze klanten en kunnen we reistijden beperken.

Verstegen heeft een open en informele cultuur, een platte structuur en korte communicatielijnen. Tegelijkertijd bieden wij het carrièreperspectief en de vakinhoudelijke uitdagingen die je verder alleen bij de grote accountantskantoren vindt.

Kwaliteit en professionaliteit
Bij Verstegen ligt de focus op kwaliteit. Onze medewerkers hebben een professioneel kritische instelling en hebben waarden en normen hoog in het vaandel staan. Je zult daarnaast ervaren dat dit uitstekend samengaat met een informele cultuur, kleinschaligheid, een hecht team en aandacht voor de menselijk maat. Wij zijn ervan overtuigd dat dit kwaliteit en professionaliteit niet in de weg staat, maar juist versterkt.

Opleiding en begeleiding
Bij Verstegen krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij hebben jou het volgende te bieden:

 • Een studieregeling voor het volgen van een opleiding
 • Een breed intern opleidingsprogramma bestaande uit:
  • intern permanent educatieprogramma
  • sectorspecifieke cursussen en opleidingen
  • vaardigheidstrainingen op het gebied van management en communicatie
  • technische vaardigheden
 • Interne studiebegeleiding, ook van collega’s die betrokken zijn bij universiteiten en hogescholen
 • Mogelijkheden voor de praktijkstage
 • Een persoonlijke coach

Balans
Werken bij Verstegen is kiezen voor een juiste balans tussen werk, studie, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd. De juiste balans wordt daadwerkelijk bewaakt. Het personeelsverloop is binnen onze organisatie dan ook bijzonder laag. Dit draagt bij aan een goede collegiale sfeer, behoud van kennis en een optimale dienstverlening voor onze klanten.

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2024 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Rebellion Monkey