Vakgebieden

Accountancy: Samenstel- en controlepraktijk

MKB
Onze-MKB praktijk is heel divers, variërend van kleine lokale ondernemingen en  grotere familiebedrijven tot internationaal opererende bedrijven. Dit maakt het werk als accountant in de MKB-praktijk, die voor ongeveer de helft uit controleklanten bestaat, afwisselend en interessant.

ONP
De ONP-sector, met hoofdzakelijk zorgorganisaties, lokale overheid en woningcorporaties, is continu in beweging en kennisintensief. De ONP biedt de omgeving om je enerzijds breed te ontwikkelen en een diversiteit aan organisaties te leren kennen, en anderzijds te specialiseren in een uitdagende sector.

Er wordt samengewerkt vanuit compacte en deskundige teams. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van onze werkzaamheden, maar vooral ook belangrijk voor jouw ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van vaardigheden.
Wij zijn vooral op zoek naar versterking van onze controleteams.

Fiscaal advies
Onze belastingadviespraktijk bestaat uit 13 fiscalisten, die zowel voor onze MKB- als voor onze ONP-praktijk werken. Binnen de MKB-praktijk werk je als fiscalist voor een klantenkring die varieert van kleine lokale bedrijven tot grote internationale bedrijven. In de ONP-praktijk werk je  hoofdzakelijk voor zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten.
Als fiscaal adviseur bij Verstegen ben je deels generalist, deels specialist binnen je aandachtsgebied. Je werkt nauw samen met de collega’s van Accountancy, Corporate Finance, Pensioenadvisering en Verstegen HRM. Vanwege de omvangrijke en diverse opdrachtenportefeuille en door de brede dienstverlening is het mogelijk om je hoofdzakelijk op advisering toe te leggen.

Daarnaast heeft Verstegen de volgende dienstverlening en expertise in huis:

  • Administratieve dienstverlening
  • Detachering
  • Salarisadministratie
  • Verstegen HRM
  • Corporate Finance

Voor deze vakgebieden hebben we op dit moment geen vacatures. Maar als jij denkt dat je een versterking voor ons bent, dan wij uiteraard benieuwd naar jouw cv en motivatie.

Rian de Leeuw
rleeuw@verstegenaccountants.nl
Lees verder

Verstegen VGZ academy seminars

Op 20 februari en 6 en 8 maart organiseert de Verstegen VGZ academy seminars rond het thema "Actualiteiten jaarverslaglegging zorgorganisaties".

© 2018 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Concept en creatie: Only the Brave