Deze site is niet geschikt voor Internet Explorer 8 of lager. Upgrade of pas uw browser aan.

Vakgebieden

Accountancy: Samenstel- en controlepraktijk

MKB
Onze-MKB praktijk is heel divers, variërend van kleine lokale ondernemingen en  grotere familiebedrijven tot internationaal opererende bedrijven. Dit maakt het werk als accountant in de MKB-praktijk, die voor ongeveer de helft uit controleklanten bestaat, afwisselend en interessant.

Publieke sector
De publieke sector, met hoofdzakelijk zorgorganisaties, lokale overheid en woningcorporaties, is continu in beweging en kennisintensief. De publieke sector biedt de omgeving om je enerzijds breed te ontwikkelen en een diversiteit aan organisaties te leren kennen, en anderzijds te specialiseren in een uitdagende sector.

Er wordt samengewerkt vanuit compacte en deskundige teams. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van onze werkzaamheden, maar vooral ook belangrijk voor jouw ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van vaardigheden.
Wij zijn vooral op zoek naar versterking van onze controleteams.

Fiscaal advies
Onze belastingadviespraktijk bestaat uit 15 fiscalisten, die zowel voor onze MKB- als voor onze publieke sector-praktijk werken. Binnen de MKB-praktijk werk je als fiscalist voor een klantenkring die varieert van kleine lokale bedrijven tot grote internationale bedrijven. In de publieke sector-praktijk werk je  hoofdzakelijk voor zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten.
Als fiscaal adviseur bij Verstegen ben je deels generalist, deels specialist binnen je aandachtsgebied. Je werkt nauw samen met de collega’s van Accountancy, Corporate Finance en Verstegen HRM. Vanwege de omvangrijke en diverse opdrachtenportefeuille en door de brede dienstverlening is het mogelijk om je hoofdzakelijk op advisering toe te leggen.

Daarnaast heeft Verstegen de volgende dienstverlening en expertise in huis:

  • Administratieve dienstverlening
  • Detachering
  • Salarisadministratie
  • Verstegen HRM
  • Corporate Finance

Vind je op onze website geen gerichte vacature maar denk je wel dat je een versterking voor ons bent, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar jouw cv en motivatie en kun je onderstaand formulier invullen. Vragen over de carrièremogelijkheden? Bel Lynette van der Burg op 078-6481555.

Solliciteren

Maximum file size: 3MB

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2023 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave