Jouw carrière bij Verstegen


Werken bij Verstegen betekent een goede balans tussen werk en privé, een informele werksfeer en uitstekende begeleiding en opleiding. Door de groei van onze klantenportefeuille gaan wij graag met jou in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. Onze collega’s vertellen graag zelf waarom zij bij Verstegen werken. Lees hun verhalen en laat je overhalen voor het maken van een afspraak voor een informele kennismaking of gebruik het sollicitatieformulier onderaan de pagina. We horen graag van je!

Waarom werk ik bij Verstegen?

Bij Verstegen in Dordrecht maak ik onderdeel uit van een enthousiast team van ongeveer twaalf fiscalisten. We zijn fiscaal allemaal allround-adviseur, maar iedereen heeft ook zijn eigen aandachtsgebieden. Zo kan ik met specifieke vraagstukken bij mijn collega’s terecht en ontstaat er een leuke dynamiek. Hetzelfde team zorgt er ook voor dat ik mij goed kan blijven ontwikkelen. Verstegen heeft veel mooie en interessante klanten en biedt mij genoeg kansen om steeds beter te worden in mijn vak. Ben jij ook op zoek naar een uitdagende baan en leuke collega’s? Neem dan vooral contact op zodat we een keer kunnen kennismaken.

Gerrit-Jan Sikkema
Belastingadviseur

Waarom ik werk bij Verstegen?

De reden dat ik bij Verstegen werk is dat Verstegen gespecialiseerd is in de zorgsector. Ik vind de zorgsector erg interessant. Deze is continu in beweging doordat wet- en regelgeving door veel partijen worden beïnvloed. Dit maakt het voor een accountant een interessante sector om in te werken.
Binnen Verstegen heerst een informele sfeer. Collega’s zijn ambitieus en willen hard werken, maar zijn bovenal loyaal en vriendelijk. Dit maakt Verstegen tot een fijne werkgever.

Sjoerd van Breugel
Assistent accountant

Waarom ik werk bij Verstegen?

Verstegen is voor mij een kantoor waar ik alle ruimte krijg om te werken voor interessante klanten in de non-profitsector, een uitdagende en groeiende markt. Bij Verstegen heb ik ontdekt dat er alle ruimte is voor eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Die ruimte daagt me uit om verder te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen.  Verstegen is bovendien een kantoor waar oprecht aandacht is voor het persoonlijke en daadwerkelijk de juiste balans tussen werk en privé wordt bewaakt. Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

Jaap Schot
Partner

Werken bij Verstegen?

Dat betekent voor mij samenwerken aan mooie opdrachten met leuke, enthousiaste collega’s. We werken en studeren hard, maar wel met plezier. Je krijgt echte aandacht en je wordt goed begeleid in je ontwikkeling. Ik nodig je graag uit om kennis te maken of een dag mee te lopen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om bij Verstegen te werken.

Wayne de Vries
Partner

Waarom werken bij Verstegen?

Ik ben een aantal jaren geleden benaderd om de overstap naar Verstegen te maken. Omdat Verstegen een platte en relatief kleine organisatie is, kreeg ik direct al veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Voor mij is van belang dat Verstegen een groot aantal cliënten in de zorg- en welzijnssector heeft, met de ambitie om ook in deze sector groter te worden. Door mij als fiscalist in te zetten voor deze organisaties kan ik indirect namelijk een bijdrage leveren aan de maatschappij. Waar ik kort na mijn overstap zowel voor de cliënten in onze profit als not-for-profitpraktijk werkzaam was, zijn we nu zo in aantallen cliënten en medewerkers gegroeid, dat ik mij vrijwel volledig richt op laatstgenoemde praktijk.
De omvang en diversiteit van onze klantenkring maakt dat geen dag hetzelfde is. Veel cliënten verwachten ook een multidisciplinaire aanpak van hun vraagstukken zodat we met grote regelmaat samen met andere disciplines optrekken, zowel binnen als buiten het kantoor.
Omdat onze cliënten door heel Nederland verspreid zitten, heb ik met vrijwel iedere belastingeenheid in het land al contact gehad, waardoor we een goed beeld hebben van wat landelijk en wat meer lokaal beleid is.

Ten slotte worden we vanwege onze goede naam in de markt regelmatig gevraagd als spreker/opleider. Ik vind het leuk om onze organisatie ook op deze manier te vertegenwoordigen en het geeft mij veel voldoening om kennis te kunnen delen.

Gosse Hoekstra
Senior belastingadviseur

 

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2020 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave