Over Verstegen

Accountants en belastingadviseurs

Accountants en belastingadviseurs profileren zich graag als pro-actieve partners die u met alles van dienst kunnen zijn. En ook Verstegen accountants en adviseurs heeft de kennis en ambitie in huis om u optimaal te ondersteunen. Maar dan wel vanuit een stevige basis: cijfers waarop u blind kunt vertrouwen. Daar staan onze accountants en adviseurs in Dordrecht, Assen, Gorinchem, Hoofddorp en Nieuwegein al meer dan vijfenveertig jaar voor. En daarvan plukken onze vele klanten in het MKB en de publieke sector al net zo lang de vruchten.

Contact
Wilt u weten wat Verstegen accountants en adviseurs voor u kan betekenen?
Bel (078) 648 15 55 of maak gebruik van het contactformulier.

ACCOUNTANTS MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Verstegen accountants en adviseurs is een middelgroot kantoor met vestigingen in Dordrecht, Assen, Gorinchem, Hoofddorp en Nieuwegein. Op basis van jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit staat ons solide team een breed scala aan klanten in het MKB, de overheid en de non-profit sector bij.

KWALITEIT

Een hoog opleidingsniveau en een kwaliteitsbewuste instelling van onze medewerkers, vervat in een goed doordachte structuur. Dat zijn de fundamenten van de kwaliteit van Verstegen.

Legal & Privacy

Lees verder

Actualiteiten

Verstegen accountants en adviseurs houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het MKB en de publieke sector.

© 2021 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.

Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy |

Disclaimer | Cookiebeleid | Privacyverklaring

Concept en creatie: Only the Brave