VGZ bijeenkomst Governancecode zorg

Op donderdag 21 september 2017 organiseert de VGZ Academy een seminar inzake de Governancecode zorg.

Hoe gaat uw organisatie om met de veranderende eisen rondom toezicht? De Governancecode zorg is op 1 januari 2017 gewijzigd. Niet langer staat controle centraal. De toezichthouder in de zorg concentreert voortaan op gedrag en cultuur. Wat betekent dat, en welke eisen stelt modern toezicht? Wat resteert er van de controletaak? De taken en bevoegdheden van toezichthouders en de zeven principes van de Governancecode zorg worden toegelicht om een beeld te geven wanneer Raden van Toezicht het in de zorg goed doen.

Inhoud
Tijdens het seminar wordt u geïnformeerd over de inhoud van de Governancecode Zorg. De presentatie vormt het uitgangspunt voor een interactieve bijeenkomst waarbij u wordt betrokken bij de discussie over belangrijke vraagstukken en dillema’s die de code in de praktijk oplevert.

Sprekers

Henry Goverde
Adviseur Zorgopkoers

De presentatie wordt verzorgd door Henry Goverde van ZorgopKoers. Henry Goverde is adviseur en toezichthouder in de zorgsector. Vanuit zijn ervaring als adviseur, juridische achtergrond en functies in de financiële sector en verzekeringsbranche kan hij u meenemen in de gevolgen van regelgeving zoals Governancecode Zorg en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.

Namens Verstegen accountants en adviseurs zal Jan de Groot het programma inleiden en afronden.

Drs. Jan de Groot RA MPA
Verstegen accountants en belastingadviseurs

Doelgroep
Het programma is gericht op toezichthouders, bestuurders en andere professionals die in de zorgsector te maken hebben met vraagstukken rondom de Governancecode Zorg.

Praktische informatie
Dit seminar vindt plaats op onze locatie in Dordrecht, aan de Noordendijk 207. Het seminar start om 16.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Tijdens de pauze wordt voor een warme maaltijd gezorgd. Bent u RA of AA dan ontvangt u na afloop een certificaat voor drie PE-punten. De kosten voor dit seminar bedragen € 195 per deelnemer.

Aanmelden

Aanmelden event VGZ bijeenkomst Governancecode zorg
Aanmelden

Verstegen Najaarsbijeenkomst 2017 - 5 oktober

Meld je aan voor de bijeenkomst..

© 2017 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy

Concept en creatie: Only the Brave