Volkshuisvesting

VOLKSHUISVESTING
Woningcorporaties worden steeds meer ‘reguliere’ ondernemingen. Dat betekent meer ruimte voor activiteiten, maar ook meer eisen aan de financiële bedrijfsvoering, – sturing en fiscale planning. Zaken waarvoor het objectieve en gedegen advies van Verstegen goed van pas komt. Verstegen accountants en adviseurs is sterk in financiële dienstverlening voor de non-profit sector in het algemeen en woningcorporaties in het bijzonder. Steeds meer corporaties kiezen dan ook voor Verstegen. Met name onze geïntegreerde aanpak vanuit de ‘VGZ-driehoek’ biedt veel voordelen, bijvoorbeeld in de samenwerking met gemeenten en zorg.

Wij delen onze kennis graag met u via de (Cedeo gecertificeerde) Verstegen VGZ Academy. Goed om te weten: Verstegen kan naast PE (permanente educatie) punten voor accountants, ook ‘fit & proper’ punten toekennen aan bestuurders en toezichthouders van woningcorporaties.

Contact
Zelf de toegevoegde waarde ervaren van een accountant met een brede visie? Neem contact op met drs. Jan de Groot RA MPA of praat eens met Dany Vermaas RA.

Drs. Jan de Groot RA MPA
(06) 22 20 34 61
j.de.groot@verstegenaccountants.nl
Dany Vermaas RA MGA
(06) 21 42 80 07
d.vermaas@verstegenaccountants.nl
Aanmelden

VGZ bijeenkomst Controleprotocol 2017 c.a. - 9 november

Meld je aan voor de bijeenkomst..

© 2017 Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V. (KvK. nr. 23047365).

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze site staat.
Direct meer weten? (078) 648 15 55 of info@verstegenaccountants.nl Legal & privacy

Concept en creatie: Only the Brave